top of page
SLIKAArtboard 3.png

le concept by alex dojčinović

Artboard 13.png

Kada govorimo o pripremama za vjenčanje, svaka buduća mladenka taj dan zamišlja kao pravu bajku. A polazišna točka svakog od tih čarobnih putovanja uvijek je salon vjenčanica - mjesto gdje ti snovi postaju stvarnost.

 

Upravo s tom idejom, Aleksandra Dojčinović, priznata hrvatska dizajnerica, stvorila je Le Concept, jedinstven kao takav u regiji, u kojem na 850 kvadrata čistog luksuza svaka mladenka može pronaći baš sve što joj za najsretniji dan u životu treba.

 

I ne samo mladenka, već i sve uzvanice, u atmosferi pažljivo osmišljenoj do posljednjeg detalja, uz potpuno personalizirano iskustvo shoppinga, u kojem se za vaš savršen dan nudi gotovo sve, od iznajmljivanja ili kupovine haljina, prepravljanja i šivanja vjenčanica po mjeri, pa sve do last minute vjenčanica za one spontane i pustolovne. 

Le Concept, kako mu i samo ime govori, koncipiran je kao vjenčana oaza koja, uz nevjerojatnu selekciju vjenčanica najvećih svjetskih kuća poput Vere Wang ili Blumarinea, nudi usluge osobnog stilista, pomoć i oko odabira nakita, cipela i svog drugog popratnog accessoiresa, cvijeća, pa čak i poklona, sve to u opuštenoj atmosferi divno osmišljenog interijera, u kojem važnu ulogu igra bar, u kojem se možete opustiti uz čašu omiljenog pića i bezbrižno donijeti finalnu odluku.

 

Le Concept, kao sestrinska tvrtka Aleksandrinog brenda Lei Lou i Optice La Vie, potpuno je prilagođen potrebama i željama mladenki i njenih uzvanica, a ekskluzivnosti dodatno pridonosi činjenica da radi isključivo po narudžbi, kako bi svaka buduća nevjesta mogla nesmetano uživati u kreiranju vlastite bajke, od prvog savjeta do posljednje probe.

Rezervirajte svoj termin već danas!

Neka Vaša vjenčanica bude savršena.

bottom of page