top of page

Ekskluzivni brendovi

Vera Wang

Kada sam se napokon odlučila udati, nigdje nisam mogla pronaći modernu, a sofisticiranu haljinu kakvu sam htjela. I tako se rodila ideja o mom biznisu s vjenčanicama - izjavila je ova slavna američka dizajnerica, koju s pravom nazivaju i kraljicom vjenčanih haljina.

 

Ona je najljepši primjer kako svaka djevojka, uz pomoć prave haljine, može na jedan dan imati svoj filmski “red carpet” trenutak.

Blumarine

Ženstvenost nije formula, već stalno evoluirajuća harmonija kontrasta i priča u kojima se suprotnosti privlače.” Vjenčanice Blumarine dizajnirane su za romantičarke koje se ne libe sanjati i te snove ostvarivati.

Vjenčanica_6928.jpg
EMILY1.jpg

Alberto Palatchi

Još od samih početaka davne 1922. u malom atelieru u Barceloni, obitelj Palatchi bila je posvećena stvaranju haljina za najposebniji dan u životu djevojaka iz cijelog svijeta. Alberto Palatchi danas predstavlja tri generacije couturiera u svojoj obitelji, posvećenih jedinstvenoj vjenčanoj modi, s potpisom jasno prepoznatljivim u svakoj od unikatnih kreacija.

Herve Paris

Bez obzira radi li se o dugačkoj i glamuroznoj, senzualnoj s prozirnim detaljima ili sofisticiranoj čipkastoj toaleti, haljine ove francuske modne kuće s dugom tradicijom izgledaju savršeno na svakoj mladenki, baš zato što na najljepši način slave boho i neopterećeno poimanje života.

 

Komadi koji oduzimaju dah nastali su u inspirativnom pariškom ateljeu Mireille Bleines, cijenjene stilistice, koja u brendu već desetljećima uspješno spaja svoje kozmopolitske vizije i parišku romantiku.

AINHOA2.jpeg
august.jpg

Dovita

Ja znam da, kada kreiram haljinu, ne stvaram još samo jedan običan odjevni predmet, već čaroliju koja ne prestaje - govori Victoria Ergun, osnivačica i kreativna direktorica Dovite, čije vjenčanice nose milijuni mladenki diljem svijeta. Njezine ručno rađene kreacije pomno su osmišljene do posljednjeg detalja, a obožavaju ih IT djevojke nove generacije.

LeiLou by Alex

Aleksandra Dojčinović koketira s bridal kreacijama od samih početaka svog branda prije gotovo dva desetljeća i njezini su komadi već bili glavne zvijezde nebrojenih vjenčanja diljem svijeta. No, neke od svojih vjenčanih bestsellera Alex od sada nudi i kao ekskluzivni dio Le Concepta.

 

Ovu očaravajuću, mladenačku i prpošnu capsule kolekciju nesumnjivo će obožavati generacija Z i milenijalke, kao predvodnice nove generacije Lei Lou klijentica.

8_6437cc15f09fb.png

Rezervirajte svoj termin već danas!

Neka Vaša vjenčanica bude savršena.

Detalji koji oduzimaju dah!
Odaberite savršene dodatke za svoju vjenčanicu.

bottom of page