top of page

Le Concept Ambassadors

Our Brides

Iva Šarić

Iva Šarić je za svoj poseban dan odlučila izabrati svoje vjenčanice s velikom pažnjom. Mladenka je impresionirala svojim izborom - čak dvije prekrasne vjenčanice iz Le Concept by Alex salona. Jedna od njih bila je rezervirana za fotografiranje, dok je druga bila odabrana za večernji dio ceremonije. Ova dvostruka elegancija dodatno je naglasila njezinu ljepotu, a mi smo izuzetno ponosni što je odabrala baš vjenčanice iz Le Concepta.

Fani Stipković

Poznata hrvatska novinarka s madridskom i, trenutno, meksičkom adresom, Fani Stipković, na svom vjenčanju za slavnog španjolskog nogometaša i legendu Real Madrida, Fernanda Hierra, zablistala je u vjenčanici Vere Wang iz Le Concept by Alex, wedding multibrand storea.

Le Concept, koji se upravo savršeno uklopio u postojeći Lei Lou butik u Ilici 15 i proširio ga na čak 850 kvadrata čistog modnog i vjenčanog luksuza, vrlo je brzo postalo omiljeno mjesto brojnih budućih mladenki. Izuzetna nam je čast da je Fani Stipković upravo u Le Concept by Alex pronašla haljinu za svoj najsretniji dan u životu.

Nicole Artukovich

Nicole Artukovich, Amerikanka s dubrovačko-hercegovačkim korijenima i zaručnica hokejaša Liama Stewarta, odlučila se za vjenčanje u Dubrovniku iduće godine. Nakon boravka s Rodom Stewartom u Londonu, Nicole je, zajedno sa sinom, stigla u Zagreb. Posebnu notu njihovim vjenčanim planovima daje činjenica da je Nicole pronašla svoju savršenu vjenčanicu upravo u salonu Le Concept by Alex. Ova odluka ne samo da odražava Nicoleinu ljubav prema hrvatskom naslijeđu, već i naglašava rastući ugled Le Concept by Alex kao najpoželjnijeg mjesta za pronalazak savršene vjenčanice u gradu. Uspjeh salona, smještenog na 850 četvornih metara u Ilici, svjedoči o dinamičnom životu u samom srcu Zagreba.

Nesrin Sanad

Nesrin Sanad je poznata egipatska glumica, model, umjetnica, humanitarka i influencerica s hrvatskom adresom. 

Divna Nesrin, iza koje su naslovnice i suradnje s brojnim časopisima od Voguea do Harper’s Bazaara, manje i veće uloge u nekoliko sjajnih filmova, poput one u filmu Brzi i žestoki, brojne revije i suradnje s nekim od najvećih modnih brandova današnjic, na najljepši je način utjelovila sliku savršene mladenke, smjele i odlučne, koju na njezin najsavršeniji dan u životu baš ništa ne može iznenaditi. Upravo je takva i sama Nesrin. Njezine široke poglede na svijet uvelike je oblikovalo bogato životno iskustvo, odrastanje u različitim zemljama i kulturama, putovanja i rad na svim stranama svijeta.

bottom of page